2013年2月24日星期日

mote UGG sigøyner sandaler kastanje 1759 blende vakker samlokalisering

"La oss gå," førersetet av billige uggs har ennå å se hans handling, kunne ikke hjelpe, men sa alene her, egentlig er det en følelse av kvelning.Hør ugg respons, vinket lettelse mot dørvakten hånden, over doorman vite åpne døren.Høflig smil på folk rundt med, reiste seg og gikk i, fordi de fleste mennesker er ledsaget det, komme alene ugg smilende tilnærming, hvisket diskusjoner rundt falt for døve ører.

"ugg sko Hvem?" En skuespiller kan ikke hjelpe, men ba folk rundt.Tid for å transformere dette punktet. Inntil for å se ugg holde tritt tør å si hei til ham. Vet at han ikke ønsker å dramatisk, så nær høyt.Birmingham, Shuyun, du smiler, skjematisk håndhilste, tok glasset. ugg iført dag er hvit fra pause er virkelig en fest for øynene.

ugg norge høflighet smil, kan jeg se litt overrasket, men også litt skuffet.Så ugg er kjent utseende, folk rundt kunne ikke hjelpe, men være mer nysgjerrige, ugg i slutten er hvem?Så med Li Minghan og Shuyun møtes Han lo bak ugg endelig sukk. Blunket for å indikere sine egne for å gå videre, uavhengig av Liming Han De Kan Bukan forstår gled unna, gikk mot det indre kammeret. Kalking Han er vant Mo veilede unnvikende og ikke stoppe.

没有评论:

发表评论